Κίνα Φωτεινοί σηματοδότες των έξυπνων οδηγήσεων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liz Lin

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13764526887

WhatsApp : +8613764526887

Free call
Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.

Ηλεκτρική Co. φωτισμού της Σαγκάη Lipu, ΕΠΕ.

  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: hgg Αριθμός Υπαλλήλων: 80~120
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Ηλεκτρική Co. φωτισμού της Σαγκάη Lipu, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2001, και που ειδικεύεται στην παραγωγή του έξυπνου φωτός, προβολείς των οδηγήσεων, φωτεινοί σηματοδότες των οδηγήσεων, όλα τα παραδοσιακά υπαίθρια προϊόντα φωτισμού ειδών όπως οι προβολείς, οι φωτεινοί σηματοδότες, τα φω'τα εργοστασίων, τα φω'τα αλόγονου και τα εξαρτήματά του όπως το έρμα, ignitor, τον πυκνωτή, τους λαμπτήρες, τον έλεγχο κ.λπ. φωτογραφιών. Τα προϊόντα εγχώριας αυτοματοποίησης όπως τα ανώτατα φω'τα των οδηγήσεων έχουν ερευνηθεί επίσης και έχουν παραχθεί. Το 2013 η επιχείρηση έχτισε ένα νέο εργοστάσιο σε Changzhou (Changzhou Huaou που ανάβει την ηλεκτρική Co., το ΕΠΕ) προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες ανάγκες της παραγωγής.

 

Ιστορία

Μετά από περισσότερο από την εξέλιξη και την αύξηση 16years, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ένα σύνολο ανάπτυξης προϊόντος, κατασκευής και πωλήσεων στην περιοχή φωτισμού. Ένα σταθερό καινοτόμο και τίμιο διοικητικό ύφος μας βοηθά κέρδισε την καλή φήμη από τους πελάτες.

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας ενέκρινε ISO9001, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, το CE (EMC, LVD), TUV, την πιστοποίηση RoHS, των περισσότερων από τα προϊόντα εξαγόμενος στις χώρες της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής, της Ασίας κ.λπ. Είχε γίνει μια από τη σημαντικότερη βάση κατασκευής στην Κίνα.

Με την έννοια της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, επιθυμούμε ειλικρινά ότι καθιερώστε μια καλή επιχειρησιακή σχέση με σας και χτίστε το φωτεινό μέλλον από κοινού.

Η ομάδα μας

Μετά από περισσότερο από την εξέλιξη και την αύξηση 19years, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ένα σύνολο ανάπτυξης προϊόντος, κατασκευής και πωλήσεων στην περιοχή φωτισμού. Ένα σταθερό καινοτόμο και τίμιο διοικητικό ύφος μας βοηθά κέρδισε την καλή φήμη από τους πελάτες.

Κίνα Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Gilbert

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας